GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε 600 μόλις «κομμάτια»

Στην έκθεση της Σαγκάης έκανε το ασιατικό της ντεμπούτο η νέα Aventador LP 750-4 Superveloce, την οποία είχαμε δει για πρώτη φορά στο α...

Σε 600 μόλις «κομμάτια» Στην έκθεση της Σαγκάης έκανε το ασιατικό της ντεμπούτο η νέα Aventador LP 750-4 Superveloce, την οποία είχαμε δει για πρώτη φορά στο αντίστοιχο event της Γενεύης. Στην Κίνα, όμως, η Lamborghini αποκάλυψε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για την «καυτή» έκδοση του μοντέλου της.

Στη Σαγκάη, λοιπόν, μάθαμε πως η τιμή της νέας Superveloce ξεκινάει από τα 493.095 δολάρια, κάτι που ισοδυναμεί με 458.600 ευρώ. Ακόμα πιο εντυπωσιακή από την τιμή είναι η παραγωγική διαδικασία του μοντέλου, καθώς η Lamborghini ξεκαθάρισε πως θα φτιάξει μόλις 600 «κομμάτια» και μετά τέλος, κάτι που προσδίδει στο αυτοκίνητο εξαρχής μια συλλεκτική διάσταση.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως η νέα Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce αποδίδει από τον ατμοσφαιρικό V12 6,5 λτ. κινητήρα 750 ίππους (50 παραπάνω από την κανονική έκδοση του μοντέλου) και 690 Nm ροπής, ενώ ζυγίζει 50 κιλά λιγότερο (1.525 κιλά), χάρη στην ακόμα πιο εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος στο αμάξωμα της εν λόγω έκδοσης. Το αποτέλεσμα είναι η νέα «hot» Superveloce να ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δλ. (0,1 δλ. πιο σύντομα από το «απλό» μοντέλο), αγγίζοντας την τελική ταχύτητα των 350 χλμ./ώρα.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση