GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 69χρονος για την πυρκαγιά στη Σάμο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες Τρίτη στις 11.00 το πρωί, στην περιοχή Τσίγκη, πάνω από τον Άγιο Νικόλαο στο Ποτάμι Κ...

Συνελήφθη 69χρονος για την πυρκαγιά στη Σάμο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες Τρίτη στις 11.00 το πρωί, στην περιοχή Τσίγκη, πάνω από τον Άγιο Νικόλαο στο Ποτάμι Καρλοβάσου, της Σάμου.

Μέχρι σήμερα το πρωί υπήρχαν συνεχείς αναζωπυρώσεις που αντιμετωπίστηκαν όμως με επιτυχία από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τους εθελοντές που έδωσαν πραγματική μάχη για να οριοθετήσουν τη φωτιά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 290 καμένα στρέμματα δασικής (κυρίως χαμηλής βλάστησης) και 10 στρέμματα καλλιεργήσιμης έκτασης.

Για την υπόθεση, και στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθη από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, 69χρονος άνδρας με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια. Ο 69χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου για τα περαιτέρω.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση