GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΓΑ: Καταβολή οικογενειακών επιδομάτων σε 693.299 δικαιούχους

Στην καταβολή των Οικογενειακών Επιδομάτων του Α΄ τριμήνου έτους 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και ...

ΟΓΑ: Καταβολή οικογενειακών επιδομάτων σε 693.299 δικαιούχους

Στην καταβολή των Οικογενειακών Επιδομάτων του Α΄ τριμήνου έτους 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών), με βάση τα στοιχεία αιτήσεων του Α21 του έτους 2014, προχωρά σήμερα ο ΟΓΑ.

Η πληρωμή αφορά 693.299 οικογένειες-δικαιούχους και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 139.689.207,02€.

Σε δήλωσή του, ο διοικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης αναφέρει ότι ο έλεγχος σε τροποποιημένες αιτήσεις Α21 συνεχίζεται και οι ενδιαφερόμενοι, για όσες εγκριθούν, θα ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία πληρωμής με νεότερη ανακοίνωση.

Τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ, καταβάλλονται ανά τρίμηνο. Η προκαταβολή δίνεται με βάση τα στοιχεία του προηγούμενου έτους, τα οποία περιλαμβάνονται στην αίτηση Α21. Η αίτηση κατατίθεται μέσω του συστήματος taxisnet, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση