GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

7θέσιο crossover από τη Subaru

Η Subaru παρουσίασε το Exiga Crossover 7, ένα 7θέσιο μοντέλο που αν και προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας, εντούτοις ...

7θέσιο crossover από τη Subaru Η Subaru παρουσίασε το Exiga Crossover 7, ένα 7θέσιο μοντέλο που αν και προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας, εντούτοις μας δίνει μια πρόγευση για τη λογική που θα ακολουθηθεί στην επερχόμενη νέα γενιά του Tribeca, το οποίο θα κάνει και ευρωπαϊκή «καριέρα».
Αποτελεί τη ναυαρχίδα της Subaru και προσφέρει ένα άκρως ευρύχωρο εσωτερικό, με τα καθίσματα της 2ης και 3ης σειράς να αναδιπλώνονται, δημιουργώντας μια επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης ογκωδών αντικειμένων. Αφαιρώντας τα εμπρός προσκέφαλα, δημιουργούνται δυο κρεβάτια, μετατρέποντας το Exiga Crossover 7 σε ...τροχόσπιτο.
Το Crossover 7 παίρνει κίνηση από ένα 4κύλινδρο boxer σύνολο απόδοσης 173 ίππων και 235 Nm. Μέσω κιβωτίου συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων, η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, με την Subaru να ανακοινώνει κατανάλωση της τάξης των 7,6 λτ./100 χλμ.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση