GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεκόπη για τις 7 Μαΐου η δίκη της Χρυσής Αυγής

Για τις 7 Μαΐου διεκόπη η δίκη της Χρυσής Αυγής προκειμένου να ενημερωθεί ο δικηγόρος που διόρισε το δικαστήριο για έναν από τους κατηγ...

Διεκόπη για τις 7 Μαΐου η δίκη της Χρυσής Αυγής

Για τις 7 Μαΐου διεκόπη η δίκη της Χρυσής Αυγής προκειμένου να ενημερωθεί ο δικηγόρος που διόρισε το δικαστήριο για έναν από τους κατηγορούμενους που δεν είχε συνήγορο. Τότε θα τεθεί εκ νέου και το θέμα της δικαστικής αίθουσας καθώς οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές .

Λίγο νωρίτερα, αναγνώστηκε ο κατάλογος των μαρτύρων, που υπερβαίνουν τους 100, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος, ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος και οι γονείς του Πακιστανού εργάτη Σ. Λουκμάν, που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα, παρόντες όλοι στο δικαστήριο.

Με την ανακοίνωση της διακοπής της δίκης, τέθηκε από την Πολιτική Αγωγή θέμα για τη διεξαγωγή στον συγκεκριμένο χώρο. Στο δικαστήριο μίλησε και δήμαρχος Κορυδαλλού, ο οποίος απευθυνόμενος στην πρόεδρο, είπε:

"Στις 7 Μαΐου, θα είναι πάλι κλειστά τα σχολεία κ. Πρόεδρε. Θα έχουμε ξανά τραυματίες όπως είχαμε και σήμερα. Υπάρχουν δίπλα σας 11 σχολικές μονάδες".

Αντίστοιχες παρεμβάσεις θέλησαν να κάνουν η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, δεν δέχθηκε τη συζήτηση γι΄αυτό το θέμα σήμερα, ενώ η εισαγγελέας έδρας είπε προς αυτούς που απευθύνθηκαν στο δικαστήριο, ότι συμφωνεί μαζί τους, τονίζοντας, ωστόσο, πως αυτό είναι θέμα της Πολιτείας, η οποία έχει δεσμευτεί ότι θα βρεθεί λύση μελλοντικά.

"Οπότε" κατέληξε η εισαγγελική λειτουργός "θα ξεκινήσει η διαδικασία εδώ, μέχρι να βρεθεί καλύτερη λύση".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση