GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελένη Χατζίδου είναι 8 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύντροφό της

Η Ελένη Χατζίδου, μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά», για τη σχέση της με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη «Είμαστε μαζί εδώ και περίπο...

Η Ελένη Χατζίδου είναι 8 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύντροφό της

Η Ελένη Χατζίδου, μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά», για τη σχέση της με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη

«Είμαστε μαζί εδώ και περίπου τρεις μήνες, είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του, είναι καλό παιδί και έχει συγκεντρωθεί στην ομάδα του. Τον χαίρομαι που είναι παθιασμένος με την δουλειά του, είναι πολύ πειθαρχημένος με την μπάλα» παραδέχθηκε η 32χρονη τραγουδίστρια.

Ωστόσο, δεν έκρυψε ότι στην αρχή της σχέσης τους είχε ενδoιασμούς λόγω της ηλιακής διαφοράς μεταξύ τους, αφού εκείνη είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερή του.

Και συμπλήρωσε:

«Ο Άρης θα μπορούσε να γίνει πατέρας του παιδιού μου, γιατί όχι; Έχει μια καλή δουλειά, στην οποία, όμως, ένας τραυματισμός μπορεί να σε καταστρέψει και ένα καλό συμβόλαιο μπορεί να σε εκτοξεύσει. Έχω κάνει σκέψεις για ένα μωράκι, αλλά, μέχρι στιγμής, προτεραιότητα είναι η καριέρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση