GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάρδας: Κανονικά στις 9 Απριλίου η πληρωμή της δόσης του ΔΝΤ

Τη διαβεβαίωση ότι τα χρήματα για την πληρωμή της δόσης προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο βρίσκονται στα κρατικά ταμεία έδωσε ο αναπλη...

Μάρδας: Κανονικά στις 9 Απριλίου η πληρωμή της δόσης του ΔΝΤ

Τη διαβεβαίωση ότι τα χρήματα για την πληρωμή της δόσης προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο βρίσκονται στα κρατικά ταμεία έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Ο κ. Μάρδας τόνισε ότι "η πληρωμή του ΔΝΤ θα λάβει χώρα στις 9 Απριλίου. Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορα προβλήματα πολιτικού περιεχομένου. Χρήματα υπάρχουν για να γίνουν οι πληρωμές μισθών, συντάξεων και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για όλη την επόμενη εβδομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν για την μεθεπόμενη. Αυτό είναι μια πολιτική απόφαση η οποία θα παρθεί και εμείς θα ακολουθήσουμε τις όποιες πολιτικές αποφάσεις".

Όπως πρόσθεσε, "υπάρχουν κάποιες πολιτικές αποφάσεις από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από το Μαξίμου εμείς είμαστε οι διαχειριστές των χρημάτων. Έχω συγκεκριμένες εντολές τις οποίες θα εκτελέσω στο χρόνο που πρέπει. Οι εντολές όλες θα δοθούν στις 8 Απριλίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση