GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα συνεργασία της Τουρκικής αεροπορικής βιομηχανίας με την Airbus

Στα 175 εκατ. δολάρια αναμένεται να φτάσει το οικονομικό ύψος των συμβολαίων κατασκευαστικού έργου, που αναλαμβάνει η τουρκική αεροπορι...

Νέα συνεργασία της Τουρκικής αεροπορικής βιομηχανίας με την Airbus

Στα 175 εκατ. δολάρια αναμένεται να φτάσει το οικονομικό ύψος των συμβολαίων κατασκευαστικού έργου, που αναλαμβάνει η τουρκική αεροπορική βιομηχανία (TAI), από την ευρωπαϊκή αεροδιαστημική κοινοπραξία (EADS/Airbus), στα τέλη του 2015.

Το διμερές πλαίσιο τεχνικής και κατασκευαστικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών βελτιώνεται συνεχώς, αν ληφθεί υπόψη, ότι αυτό έφτανε μόλις στα 10 εκατ. δολάρια, το 2005.

Η ΤΑΙ έχει αναλάβει τμήματα κατασκευής της ατράκτου για τα αεροσκάφη A320, ενώ επίσης κατασκευάζει, από συνθετικά υλικά, τα πηδάλια διεύθυνσης των αεροσκαφών Α330.

Η εξέλιξη της συνεργασίας της ΤΑΙ με την Airbus, είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την ανάπτυξη της βιομηχανίας κατασκευής και παραγωγής αεροσκαφών στην Τουρκία, καθώς η τουρκική αεροπορική βιομηχανία αξιολογείται συνεχώς, για την ανταγωνιστικότητα των τιμών της, την ποιότητα των εργασιών κατασκευαστικού έργου που αναλαμβάνει, αλλά και την τήρηση των χρονικών ορίων παράδοσης των τμημάτων, στις γραμμές παραγωγής της Airbus.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση