GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αποκάλυψη: Ο συγκυβερνήτης του Airbus έψαχνε τρόπους αυτοκτονίας

Νέα στοιχεία για τον συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus της Germanwings, Αντρέας Λούμπιτς, φέρνουν στο φως οι αναζητήσεις του στο Διαδίκτ...

Νέα αποκάλυψη: Ο συγκυβερνήτης του Airbus έψαχνε τρόπους αυτοκτονίας

Νέα στοιχεία για τον συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus της Germanwings, Αντρέας Λούμπιτς, φέρνουν στο φως οι αναζητήσεις του στο Διαδίκτυο, οι οποίες εντοπίστηκαν μέσω του υπολογιστή που βρέθηκε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Ντίσελντορφ, ο Λούμπιτς φέρεται να είχε αναζητήσει στο Internet τρόπους αυτοκτονίας, ενώ αναζητούσε και πληροφορίες σχετικά με τους μηχανισμούς ασφαλείας των θυρών του πιλοτηρίου.

“Κατά τη διάρκεια τουλάχιστον μίας ημέρας, το εν λόγω άτομο πέρασε αρκετά λεπτά αναζητώντας λέξεις για πόρτες πιλοτηρίων και μέτρα ασφαλείας”, δήλωσε ο εισαγγελέας Ραλφ Χέρενμπρικ, σημειώνοντας πάντως πως η ανάλυση των στοιχείων που βρέθηκαν στο σπίτι του Λούμπιτς είναι προκαταρκτική και θα χρειαστούν αρκετές μέρες για να επιβεβαιωθεί.

Τα στοιχεία αυτά, και κυρίως το δεύτερο, φαίνεται πως ενισχύουν την εκδοχή του προμελετημένου εγκλήματος, αφού φαίνεται πως ο Λούμπιτς είχε οργανώσει το πώς θα έριχνε το Airbus στις γαλλικές Άλπεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση