GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκατοντάδες αεροπλάνα στο έδαφος από λάθος σε app του iPad

Ένα λάθος σε ένα app (εφαρμογή) του iPad, απεδείχθη αρκετό για να καθηλώσει εκατοντάδες αεροπλάνα της American Airlines στο έδαφος. Η α...

Εκατοντάδες αεροπλάνα στο έδαφος από λάθος σε app του iPad

Ένα λάθος σε ένα app (εφαρμογή) του iPad, απεδείχθη αρκετό για να καθηλώσει εκατοντάδες αεροπλάνα της American Airlines στο έδαφος. Η ανακοίνωση της ΑΑ ανέφερε ότι υπήρξε κάποιο "τεχνικό πρόβλημα σε εφαρμογή εγκατεστημένη στα iPads κάποιων πιλότων" και διευκρίνισε πως πρόκειται για εφαρμογή που σχετίζεται με τα iPad, όχι σε πρόβλημα του ίδιου του iPad.

Όπως και να έχει εκατοντάδες πτήσεις καθυστέρησαν ή κόλλησαν στο έδαφος αφού δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο σχέδιο πτήσης λόγω του λάθους.

Το 2013, η American Airlines αποφάσισε να καταργήσει τον τεράστιο όγκο των χαρτιών που κουβαλούσαν πιλότοι και συγκυβερνήτες στις πτήσεις για να συμβουλεύονται τις πορείες που θα έπρεπε να ακολουθήσει κάθε πτήση. Αυτό εξασφάλισε στην ΑΑ μείωση του κόστους των καυσίμων (αφού το αεροπλάνο ήταν πλέον σημαντικά ελαφρύτερο χωρίς τα χαρτιά) που αγγίζει τα 1,2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Μέχρι νεοτέρας οι πιλότοι θα συμβουλεύονται τα σχέδια πτήσης από PDF, μέχρι να αποκατασταθεί η εφαρμογή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση