GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσοι αγοράζουν το “έξυπνο ρολόι” της Apple

Περίπου το 6% των ενήλικων Αμερικανών σχεδιάζουν να αγοράσουν το πολυαναμενόμενο “έξυπνο ρολόι” της Apple, σύμφωνα με δημοσκόπηση του...

Δημοσκόπηση: Περίπου το 6% των Αμερικανών θα αγοράσουν Apple Watch
Περίπου το 6% των ενήλικων Αμερικανών σχεδιάζουν να αγοράσουν το πολυαναμενόμενο “έξυπνο ρολόι” της Apple, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters.

Σύμφωνα με την έρευνα, που διενεργήθηκε σε δείγμα 1.829 ατόμων, το Apple Watch σχεδιάζει να αποκτήσει το 4% των γυναικών και το 9% των ανδρών στις ΗΠΑ.

Όσον αφορά στο γενικότερο ενδιαφέρον για το Apple Watch, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα και πρόθεση αγοράς, το 18% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι ενδιαφέρονται “πολύ” ή “κάπως”, έναντι ενός 76% που δηλώνει αδιάφορο. Το υψηλότερο ποσοστό ενδιαφέροντος (34%) καταγράφεται μεταξύ των ανδρών ηλικίας 18-28 ετών.

Ως πιο πιθανοί αγοραστές του Apple Watch εμφανίζονται άτομα ηλικίας 30-39 ετών, σε ποσοστό 13%, έναντι 10% μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18-29 ετών.

Μεταξύ των χρηστών iPhone, περίπου το 15% δηλώνουν ότι σχεδιάζουν να αγοράσουν το Apple Watch, ενώ από αυτούς που ενδιαφέρονται να αγοράσουν Apple Watch, αλλά δε διαθέτουν iPhone, ένα 8% αναφέρει πως θα σκεφτεί να αγοράσει και iPhone.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση