GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bίντεο - ντοκουμέντα με τον Στέλιο Καζαντζίδη να τραγουδάει

Στον Στέλιο Καζαντζίδη, τον κορυφαίο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή, που έφυγε πριν από 14 χρόνια αλλά παραμένει ζωντανός στις μνήμες και τις...

Bίντεο - ντοκουμέντα με τον Στέλιο Καζαντζίδη να τραγουδάει

Στον Στέλιο Καζαντζίδη, τον κορυφαίο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή, που έφυγε πριν από 14 χρόνια αλλά παραμένει ζωντανός στις μνήμες και τις ψυχές μας, είναι αφιερωμένο το «Όλοι οι καλοί χωράνε» την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 21.00 στο Ε TV.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μοιράζεται με μία εκλεκτή παρέα καλλιτεχνών και φίλων του Στέλιου, τραγούδια που αγαπήσαμε, στιγμές από τη ζωή του και μοναδικά βίντεο-ντοκουμέντα με τον ίδιο τον Καζαντζίδη να τραγουδάει.

Τραγουδούν ο Λεωνίδας Βελής, που επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 23 χρόνια απουσίας, ο Βασίλης Λέκκας, η Εύη Καπάταη και ο Χρήστος Αναστασίου. Στο στούντιο η σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω, ο συνθέτης Τάκης Σούκας, ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο ποιητής Γιώργος Χρονάς, ο δημοσιογράφος Κυριάκος Διακογιάννης, οι δημιουργοί Βαγγέλης Ατραϊδης και Βάντα Κουτσοκώστα, ο συγγραφέας Γιώργος Λεκάκης, ο αδελφικός φίλος του Στέλιου, Κώστας Καταμπάς και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ «Καζαντζίδεια» Κωστής Πετρόπουλος και Πέτρος Βασιλείου.

Το «Όλοι οι καλοί χωράνε» τιμά τον Στέλιο Καζαντζίδη, την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 21.00 στο Ε TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση