GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Bαρουφάκης για το επεισόδιο: Θα συνεχίσω να πηγαίνω στα Εξάρχεια

«Ήταν παιδιά 18-28 ετών. Είναι παιδιά θυμωμένα, νοιώθουν την περιοχή δική τους, δεν θέλουν εκεί πολιτικούς. Δεν υπάρχει όμως άβατο!», δήλωσε...

Ο Bαρουφάκης για το επεισόδιο: Θα συνεχίσω να πηγαίνω στα Εξάρχεια

«Ήταν παιδιά 18-28 ετών. Είναι παιδιά θυμωμένα, νοιώθουν την περιοχή δική τους, δεν θέλουν εκεί πολιτικούς. Δεν υπάρχει όμως άβατο!», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, αναφορικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε εστιατόριο στα Εξάρχεια.

«Εγώ, πάντως, θα ξαναπάω. Εγώ έρχομαι στα Εξάρχεια 30 χρόνια και θα συνεχίσω να πηγαίνω, είμαι Εξαρχιώτης», προσέθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρουφάκη, στη συζήτηση οι περισσότεροι από την ομάδα των αντιεξουσιαστών έβγαλαν τις κουκούλες, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι «δεν είναι σωστό να βγάζουμε μίσος απέναντί τους, χρειάζεται κατανόηση σε αυτές τις περιπτώσεις, όχι να απαντάς βίαια στη βίαιη συμπεριφορά».

Όπως είπε ο υπουργός, έφυγε χωρίς τη συνοδεία ασφάλειας από την περιοχή, ενώ χαρακτήρισε «συγκινητική» τη στάση της συζύγου του, Δανάης Στράτου, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση