GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bild: Ο Λούμπιτς είχε προβλήματα όρασης μετά από τροχαίο

Νέες αποκαλύψεις γύρω από τον πιλότο της μοιραίας πτήσης του Airbus 320 της Germanwings, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, την ώρα που ο...

Bild: Ο Λούμπιτς είχε προβλήματα όρασης μετά από τροχαίο

Νέες αποκαλύψεις γύρω από τον πιλότο της μοιραίας πτήσης του Airbus 320 της Germanwings, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι γαλλικές αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια που τον οδήγησαν να πάρει στο θάνατο 150 άτομα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, ο Λούμπιτς φέρεται να είχε πει ψέματα στους γιατρούς ότι βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια και όχι ότι πετάει επιβατικά αεροπλάνα.

Επικαλούμενη πηγές που συμμετέχουν στην έρευνα, η γερμανική εφημερίδα γράφει ότι ο 27χρονος πιλότος είχε επισκεφθεί γιατρούς αναζητώντας θεραπεία για μία πάθηση των ματιών.

Παρότι ο Λούμπιτς ενημέρωσε τους γιατρούς για το επάγγελμά του και σε κάποιες περιπτώσεις δήλωσε ότι εργοδότης του ήταν η Germanwings, τους απέκρυψε σκοπίμως το γεγονός ότι εξακολουθούσε να εργάζεται, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Bild, έγγραφα τα οποία έχουν περιέλθει στην κατοχή των ερευνητικών αρχών, αποκαλύπτουν ότι ο Λούμπιτς είχε αναφέρει πως είχε εμπλακεί σε τροχαίο στα τέλη του 2014. Φέρεται ότι είχε τραυματιστεί όταν άνοιξε ο αερόσακος κι ανέφερε προβλήματα όρασης μετά το ατύχημα.

Σύμφωνα με τα ιατρικά αρχεία, ο Λούμπιτς είχε αναφέρει ότι λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές και κρίσεις πανικού, έγραψε η Bild προσθέτοντας ότι τα φάρμακα αυτά ήταν ένα αντικαταθλιπτικό και το ηρεμιστικό Lorazepam.

Η μητρική εταιρεία της Germanwings, η Lufthansa, δήλωσε την Τρίτη ότι όταν ο Λούμπιτς ξεκίνησε εκ νέου την εκπαίδευσή του για πιλότος, το 2009, κατέθεσε στη σχολή εκπαίδευσης ιατρικά πιστοποιητικά από τα οποία προέκυπτε ότι είχε περάσει "βαρύ καταθλιπτικό επεισόδιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση