GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BILD: Ο Τσίπρας επαιτεί τώρα ακόμη και από την Εκκλησία

Στους συνηθισμένους προκλητικούς της τόνους, η γερμανική εφημερίδα BILD δημοσιεύει ένα άρθρο σχολιάζοντας την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρ...

BILD: Ο Τσίπρας επαιτεί τώρα ακόμη και από την Εκκλησία

Στους συνηθισμένους προκλητικούς της τόνους, η γερμανική εφημερίδα BILD δημοσιεύει ένα άρθρο σχολιάζοντας την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο κατά την οποία ο δεύτερος προσφέρθηκε να βοηθήσει την Ελλάδα με την εκκλησιαστική περιουσία. Ακολούθησε ευχαριστήρια επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού. «Ο Τσίπρας επαιτεί ακόμη και από την Εκκλησία» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της BILD.

«Στη μάχη κατά της χρεοκοπίας και τα μέτρα λιτότητας της Ε.Ε., η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε από το ΔΝΤ να καθυστερήσει την πληρωμή της δόσης. Μετά, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης μίλησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Όλα μάταια... Για την Ελλάδα, δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για διάσωση χωρίς μεταρρυθμίσεις. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ένας δηλωμένος άθεος, τώρα υπολογίζει στην ορθόδοξη Εκκλησία για να μείνει προσωρινά φερέγγυος», γράφει η γερμανική εφημερίδα.

Το δημοσίευμα συνεχίζει: «Τον περασμένο μήνα η κυβέρνηση Τσίπρα δανείστηκε χρήματα από την τοπική αυτοδιοίκηση, δημόσιους φορείς ακόμη και τον οργανισμό Απασχόλησης για να μπορέσει να πληρώσει μισθούς με όποιο τρόπο μπορούσε».

Και καταλήγει πως «τώρα στρέφεται στην Εκκλησία και σε επιστολή του στον ηγέτη της Εκκλησίας, Ιερώνυμο αναφέρει: Η βοήθεια της Εκκλησίας μπορεί να μας δώσει ανάσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση