GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε ο γιος της Βίκυς Σταμάτη. Με ποιον (και πού) είναι...

Στενός αστυνομικός κλοιός στο Ζέλι Φθιώτιδας, το χωριό καταγωγής της Βίκυς Σταμάτη, καθώς αναζητείται μετά την απόδρασή της τα ξημερώματα...

Στενός αστυνομικός κλοιός στο Ζέλι Φθιώτιδας, το χωριό καταγωγής της Βίκυς Σταμάτη, καθώς αναζητείται μετά την απόδρασή της τα ξημερώματα  από το Δρομοκαΐτειο.
Ο ανήλικος γιος της Βίκυς Σταμάτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου, τον οποίον νωρίτερα δεν μπορούσαν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί, είναι μαζί με τον παππού του, πατέρα της Βίκυς Σταμάτη, που έκρινε σωστό να απομακρύνει το παιδί από την όλη κατάσταση.
Την ίδια στιγμή, οι Αρχές εντόπισαν και ήρθαν σε επαφή με τον τρόφιμο, με τον οποίο η Βίκυ Σταμάτη είχε επικοινωνία μέσα στο Δρομοκαΐτειο.

1 σχόλιο

  1. Καλά στη χώρα που γέννησε τη ΛΟΓΙΚΗ δεν μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι ένας παππούς θα φρόντιζε το εγκατελειμένο (λόγω φυλάκισης βέβαια) εγγονάκι του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση