GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ένιωθε πάντοτε γυναίκα

Ολυμπιονίκης, πετυχημένος επιχειρηματίας, διασημότητα των ριάλιτι, ο Μπρους Τζένερ ταράζει για ακόμα μια φορά τα νερά όχι μόνο των ΗΠΑ,...

Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ένιωθε πάντοτε γυναίκα

Ολυμπιονίκης, πετυχημένος επιχειρηματίας, διασημότητα των ριάλιτι, ο Μπρους Τζένερ ταράζει για ακόμα μια φορά τα νερά όχι μόνο των ΗΠΑ, αλλά ολόκληρου του κόσμου με την απόφασή του, στα 65 χρόνια, να προχωρήσει σε αλλαγή φύλου.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν από το 2013, καθώς όλοι έβλεπαν τις αλλαγές στο πρόσωπο και το σώμα του Μπρους και εντάθηκαν πέρσι, με τον χωρισμό του από την δεύτερη γυναίκα του, την Κρις Τζένερ (πρώην Καρντάσιαν).

Την Παρασκευή το βράδυ, σχεδόν 17 εκατομμύρια Αμερικανοί παρακολούθησαν τον Μπρους Τζένερ να εξηγεί ότι πάντοτε ένιωθε γυναίκα, λέγοντας: «δεν είμαι τίποτα αν δεν μπορώ να είμαι εγώ. Αν δεν μπορώ να είμαι ο αληθινός εαυτό μου, τίποτε δεν έχει σημασία».

«Είστε γυναίκα;» τον ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Χμ, ναι, με όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς» απάντησε ο Τζένερ.

«Οι άνθρωποι με κοιτούν με διαφορετικό τρόπο. Βλέπουν αυτό το μάτσο αρσενικό, αλλά η θηλυκή πλευρά είναι μέρος του εαυτού μου, είναι αυτό που είμαι».

Ο Μπρους συνέχισε λέγοντας:

«Μέχρι στιγμής, έχω όλα τα αρσενικά μέρη, αλλά αυτοπροσδιορίζομαι ως γυναίκα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα. Δεν θέλω να απογοητεύσω τους ανθρώπους».

«Θα ήθελα να πω» συνέχισε ο Τζένερ «ότι είχα πάντα σύγχυση σχετικά με την ταυτότητα του φύλου μου από τότε που ήμουν μικρός» και ομολόγησε ότι σε ηλικία εννέα χρονών ντυνόταν με τα ρούχα της μαμάς του. Περιγράφει τον εαυτό του ως ένα μοναχικό αγόρι, προσθέτοντας, ότι «είναι ακόμα ένα μοναχικό μεγάλο αγόρι».

Ο Τζένερ αποκάλυψε πως στην προσπάθειά του αυτή τον στηρίζει η οικογένειά του, ενώ για τη σχέση του με την πρώην γυναίκα του Κρις είπε «ίσως να ήθελα να είμαστε ακόμα μαζί. Μου αρέσει η Κρις. Είχα μια υπέροχη ζωή μαζί της. Έμαθα πολλά από αυτήν. Νομίζω ότι είχαμε μια πολύ καλή σεξουαλική ζωή».

Ο Μπρους ΤΖένερ αρνήθηκε ότι πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο και υποστήριξε ότι μέσα από το ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» φαίνεται η ζωή ολόκληρης της οικογένειας και πως ο μόνος που κρυβόταν ήταν αυτός. Φιλοδοξία του, είπε, είναι να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων με τη δημοσιοποίηση της δικής του ιστορίας.

«Καθόμουν στην εκκλησία και αναρωτιόμουν πώς με βλέπει ο Θεός. Και τότε αισθάνθηκα να μου αποκαλύπτεται ο σκοπός της ζωής μου. Σκέφτηκα ότι ίσως για αυτό με έφερε στη γη ο Θεός».

Ο Μπρους Τζένερ εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί και να προωθήσει τα δικαιώματα των διαφυλικών ατόμων, δηλώνοντας ωστόσο ότι δεν εκπροσωπεί την τρανς κοινότητα.

Οι Νιού Γιόρκ Τάιμς, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Μπρους Τζένερ επισημαίνουν ότι οι αμφιβολίες που προέκυψαν από την είδηση για την αλλαγή φύλου, έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία του πρωταθλητή καθώς η ως τώρα πορεία του έχει αποδείξει ότι έχει μία εμμονή με την επιδειξιομανία και αρκετοί ήταν αυτοί, που ίσως να σκέφτηκαν ότι πρόκειται για ένα ακόμα σκηνοθετημένο επεισόδιο του «Keeping Up with the Kardashians».

Αλλά αυτό, επισημαίνει η εφημερίδα, δεν συνέβη. Ο Τζένερ μίλησε με πάθος και αξιοπρέπεια. Η συγκίνηση του ( κατά διαστήματα δάκρυζε στην διάρκεια της συνέντευξης) φαινόταν ειλικρινής, ειδικά τη στιγμή που δήλωσε ότι αυτή είναι η τελευταία του συνέντευξη ως άντρας. «Δεν είμαι κολλημένος με το σώμα, είμαι ακριβώς αυτό που είμαι. Ένας άνθρωπος», είπε και πρόσθεσε: «Ο εγκέφαλός μου είναι πολύ περισσότερο γυναικείος από ό,τι αντρικός» Ο Τζένερ εξήγησε πως η θηλυκότητα του δεν βρίσκεται στην σεξουαλικότητα ή την εμφάνισή του, αλλά στην ψυχή του.

Ο Τζένερ είπε ότι έχει κάνει ένα ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων με το E! το οποίο θα μεταδοθεί αυτό το καλοκαίρι, αλλά προσπάθησε να μην θυμίζει ριάλιτι. Όσο για τις ιατρικές διαδικασίες που θα υποβληθεί, ανακοίνωσε ότι θα τις κάνει ιδιωτικά, χωρίς κάμερες.

Ο Μπρους Τζένερ έκλεισε τη συνέντευξη λέγοντας:

«Παρακαλώ να είστε ανοιχτόμυαλοι. Έχετε ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά. Δεν είμαι κακός άνθρωπος. Απλώς κάνω ό, τι πρέπει να κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση