GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση: Έχουμε κάνει τα απαραίτητα για το μεταναστευτικό

Στο θέμα του μεταναστευτικού και των ενεργειών που έχουν γίνει σε κυβερνητικό επίπεδο αναφέρθηκαν κύκλοι της κυβέρνησης, οι οποίοι μάλι...

Κυβέρνηση: Έχουμε κάνει τα απαραίτητα για το μεταναστευτικό

Στο θέμα του μεταναστευτικού και των ενεργειών που έχουν γίνει σε κυβερνητικό επίπεδο αναφέρθηκαν κύκλοι της κυβέρνησης, οι οποίοι μάλιστα άφησαν σαφείς αιχμές κατά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.

Οι αλλεπάλληλες ναυτικές τραγωδίες στη Μεσόγειο με θύματα απελπισμένους πρόσφυγες έχουν συγκλονίσει όλη την ανθρωπότητα. Ταυτόχρονα, έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα όλες εκείνες τις δυνάμεις που επιχειρούν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια με το προσφυγικό κύμα, επιδιδόμενες σε κινδυνολογική και ρατσιστική δημαγωγία, αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι και επισημαίνουν πως στην Ελλάδα πρωταγωνίστρια στη δημαγωγία αναδείχτηκε η ΝΔ, συνεπικουρούμενη από το "Ποτάμι" και το ΠΑΣΟΚ.

Προσθέτουν ότι η πραγματικότητα διαψεύδει την ρητορική της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επιβεβαιώνει τα όσα λέει η κυβέρνηση.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν πως η ελληνική κυβέρνηση έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο ώστε να αντιμετωπιστούν οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές και να διαφυλαχτούν οι ανθρώπινες ζωές, ενώ τις επόμενες μέρες οι ενέργειες αυτές θα ενταθούν, ιδίως στην προσεχή Σύνοδο Κορυφής.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντόναλντ Τουσκ συγκάλεσε Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα παράνομη μετανάστευση στην οποία θα συμμετάσχει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση