GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας είπε ψέματα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας

Κριτική στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συνάντησή του με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στο υπουργείο Υγείας, άσκησε ο βουλευτής του ...

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας είπε ψέματα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας

Κριτική στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συνάντησή του με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στο υπουργείο Υγείας, άσκησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Πρωθυπουργός «είπε ψέματα σε ό,τι αφορά την ιδιωτικοποίηση της υγείας τα τελευταία χρόνια».

Ο κ. Λοβέρδος σχολίασε ότι «ο Πρωθυπουργός, σήμερα, επιβεβαίωσε αυτό που επί πέντε χρόνια έκανε, να παλεύει λυσσαλέα εναντίον όλων όσων προσπαθούσαν να δώσουν μάχη κατά της σπατάλης και της διαφθοράς στον πολύπαθο χώρο της υγείας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή δεν ψήφισε καμία μείωση της τιμής των φαρμάκων και των ιατρικών υλικών. Ήταν εχθρός της εξοικονόμησης πολλών δισ. ετησίως από τη σπατάλη και τη διαφθορά» συνέχισε.

«Είπε ψέματα σε ό,τι αφορά την ιδιωτικοποίηση της υγείας τα τελευταία χρόνια. Συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Λόγω της κρίσης αυξήθηκε κατά περίπου 35% η προσέλευση ασθενών στο δημόσιο σύστημα υγείας» καταλήγει ο πρώην υπουργός.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση