GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γη κατάπιε εκσκαφέα στο κέντρο του Καρπενησίου

Σοκ έπαθαν οι επιχειρηματίες του κέντρου του Καρπενησίου αλλά και οι περίοικοι όταν είδαν μπροστά τα μάτια τους το σκαπτικό μηχάνημα π...

Η γη κατάπιε εκσκαφέα στο κέντρο του Καρπενησίου

Σοκ έπαθαν οι επιχειρηματίες του κέντρου του Καρπενησίου αλλά και οι περίοικοι όταν είδαν μπροστά τα μάτια τους το σκαπτικό μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες της ανάπλασης, να βυθίζεται και να εξαφανίζεται από τα μάτια τους.

Ο δρόμος υποχώρησε ξαφνικά, ανοίγοντας μια τεράστια τρύπα με βάθος περίπου 5 μέτρων. Μηχάνημα και χειριστής εξαφανίστηκαν. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

Ο χειριστής βγήκε από το μηχάνημα, και περπάτησε στον υπόγειο αγωγό για περίπου 30 μέτρα και έφτασε σε φρεάτιο, επί της οδού Αθανασίου Καρπενησιώτη.

Εκεί οι πυροσβέστες έριξαν σκάλα και κατόρθωσε να βγεί σώος και αβλαβής. Ο πανικός που επικρατησε δεν έχει προηγούμενο, αφού ο δρόμος μοιάζει σαθρός, υποχωρεί συνεχώς και άρχισε να αγγίζει και το πεζοδρόμιο.

Η περιοχή μοιάζει σαν να δέχτηκε βόμβα....

πηγή: lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση