GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο πυροσβέστες τραυματίες από φωτιά σε κτίριο στο Βοτανικό

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κατάστημα με ταπετσαρίες αυτοκινήτων, στο ισόγειο πενταώροφου κτιρίου, στην οδό Κερατσίου 74 στον Βοτανικό. Η φω...

Δύο πυροσβέστες τραυματίες από φωτιά σε κτίριο στο Βοτανικό

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κατάστημα με ταπετσαρίες αυτοκινήτων, στο ισόγειο πενταώροφου κτιρίου, στην οδό Κερατσίου 74 στον Βοτανικό.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και γρήγορα επεκτάθηκε σε όλο το κατάστημα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στους ορόφους πάνω από το κατάστημα είναι κυρίως γραφεία, γι' αυτό και δεν κινδύνευσαν άτομα. Επί τόπου μετέβησαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, έπειτα από πέντε ώρες.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, ένας από τους πυροσβέστες τραυματίστηκε στο χέρι από τζάμι, ενώ ένας άλλος υπέστη κακώσεις στο χέρι και στο πόδι και διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, για να τους παρασχεθούν οι ιατρικές βοήθειες.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς γίνεται έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση