GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Κρέμεστε σε μια πλειοψηφία των Μέσων διαπλοκής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης απάντησε αιχμηρά στην οργισμένη αντίδραση σύσσωμης της κοινοβουλευτικής...

Βούτσης: Κρέμεστε σε μια πλειοψηφία των Μέσων διαπλοκής - ΒΙΝΤΕΟ
Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης απάντησε αιχμηρά στην οργισμένη αντίδραση σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, όταν του ζήτησαν να ανακαλέσει.
Ένταση είχε προκλήθηκε πριν λίγη ώρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τα αποθεματικά όταν ο Ν. Βρούτσης είχε πει:
«Δια παραλείψεως ή δια της απουσίας του λόγου σας με κάθε τρόπο οι ενστάσεις και η κριτική που κάνετε προς τη κυβέρνηση είναι από την ίδια όχθη που είναι και οι αιτιάσεις των δανειστών», προκαλώντας αντιδράσεις στην πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης που του ζήτησε να ανακαλέσει και απάντησε:
«Εάν θεωρείται πως έχετε μια ασυλία, επειδή, κρέμεστε σε μια μειψηφία του λαού και σε μια πλειοψηφία των μέσω διαπλοκής είστε γελασμένοι…  Δεν ανακαλώ, αφού έδωσα διευκρινήσεις, δεν ανακαλώ ούτε μια κουβέντα», είπε για να ξεσπάσουν χειροκροτήματα από τους βουλευτές της κυβέρνησης.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση