GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθεροι οι τέσσερις σωφρονιστικοί μετά την απόδραση της Σταμάτη

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο και σ...

Ελεύθεροι οι τέσσερις σωφρονιστικοί μετά την απόδραση της Σταμάτη

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο και συνελήφθησαν από την Ασφάλεια δυτικής Αττικής.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Οι τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι αυτοί που εκτελούσαν τις δύο από τις τρεις βάρδιες φύλαξης της κρατούμενης.

Σημειώνεται ότι η απόδραση έγινε πιθανότατα μεταξύ 1.30 και 5 το πρωί, από την μπαλκονόπορτα του θαλάμου, όπου βρέθηκε ανοιχτό, αλλά όχι παραβιασμένο, το λουκέτο. Η Βίκυ Σταμάτη έφυγε παίρνοντας όλα της τα πράγματα.

Οι έρευνες της ασφάλειας είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό της καθώς και για τη διευκρίνιση των συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση