GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τράπεζα της Ελλάδος: Κανονικά οι εντολές πληρωμών για έργα μέσω ΕΣΠΑ

Απαντήσεις αναφορικά με την καταγγελία του Πανελληνίου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών για καθυστερήσεις πληρωμών στα έργα που χρηματοδοτο...

Τράπεζα της Ελλάδος: Κανονικά οι εντολές πληρωμών για έργα μέσω ΕΣΠΑ

Απαντήσεις αναφορικά με την καταγγελία του Πανελληνίου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών για καθυστερήσεις πληρωμών στα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ έδωσε σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδος.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι εκτελεί κανονικά όλες τις εντολές πληρωμών, αποκλειστικά σύμφωνα με τη ροή που καθορίζει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤτΕ, σήμερα, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες, εκταμιεύθηκαν αρκετά μεγάλα ποσά που αφορούν το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ).

“Πρέπει όμως να τονιστεί ότι ο όγκος των συναλλαγών είναι μεγάλος και ότι αυξήθηκε αρκετά τον τελευταίο καιρό”, αναφέρεται σχετικά.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως οι υπηρεσίες της Τράπεζας της Ελλάδος καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διακανονίζουν όλες τις εντολές του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τη σειρά των εισερχόμενων εντολών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση