GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα δίχτυα της ιταλικής εφορίας η ροκ σταρ Τζάνα Νανίνι

Η γνωστή Ιταλίδα ροκ σταρ Τζάνα Νανίνι ξεκίνησε διαπραγμάτευση με την ιταλική εφορία για την καταβολή οφειλόμενου ποσού, το οποίο, σύμφωνα ...

Στα δίχτυα της ιταλικής εφορίας η ροκ σταρ Τζάνα Νανίνι

Η γνωστή Ιταλίδα ροκ σταρ Τζάνα Νανίνι ξεκίνησε διαπραγμάτευση με την ιταλική εφορία για την καταβολή οφειλόμενου ποσού, το οποίο, σύμφωνα με τους μέχρι τώρα υπολογισμούς, αγγίζει τα 3,75 εκατ. ευρώ.

Ο εισαγγελέας αρμόδιος για τις προκαταρκτικές έρευνες έδωσε αναβολή μέχρι τις 30 Ιουνίου, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί, στο διάστημα αυτό, συμβιβασμός ανάμεσα στην 58χρονη τραγουδίστρια και στο ιταλικό δημόσιο.

Σύμφωνα με το ιταλικό υπουργείο Οικονομικών, η τραγουδίστρια χρησιμοποίησε δυο εταιρίες, με έδρα την Ιρλανδία και την Ολλανδία, ως «μεσάζοντες» ανάμεσα στην ιταλική δισκογραφική της εταιρία και μεγαλύτερες επιχειρήσεις του μουσικού τομέα. Με τον τρόπο αυτό, φέρεται να κατέβαλε σε χώρες με πιο ευνοϊκή νομοθεσία από εκείνη της Ιταλίας, τα ποσά που όφειλε από τις πωλήσεις δίσκων και τις εισπράξεις των συναυλιών της.

Σύμφωνα με την Τζούλια Μπουοντζόρνο, συνήγορο υπεράσπισης της ροκ σταρ, πρόκειται για κατηγορίες που αφορούν εταιρίες και όχι την εν λόγω καλλιτέχνιδα. Η δικηγόρος κατέθεσε σειρά στοιχείων τα οποία θεωρεί πως αποδεικνύουν ότι μέρος των κατηγοριών που απαγγέλθηκαν στερείται βάσης.

Δείτε επίσης:

Σοκ στο Χόλιγουντ- Aυτοκτόνησε 19χρονος πρωταγωνιστής γνωστού σίριαλ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση