GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς ο Πέππε Γκρίλλο αδειάζει τους "αριστερούς¨του ΣΥΡΙΖΑ για το ΝΑΤΟ...

Aπό το  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr . κ. Πριμηκύρη, εκφραστή της "αριστερής" πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ κι ειδικός στην ιταλι...

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr.
κ. Πριμηκύρη, εκφραστή της "αριστερής" πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ κι ειδικός στην ιταλική πολιτική κατάσταση...
Τον κύριο Πριμηκύρη δεν τον γνωρίζει κανείς από όσους αρθρογραφούν σ' αυτό το ασήματο ιστολογοφόρο... Όμως, τρελαινόμαστε με όλους εκείνους που εμφανίζονται "ειδικοί" σε ορισμένα πολιτικά ζητήματα κι ειδικά με τον κ. Πριμηκύρη, αρχικά γελούσαμε, αλλά τώρα τα έχουμε πάρει στο κρανίο!
Η ασχετοσύνη με περιτύλιγμα "διανόησης" κι "αριστεροσύνης"... είναι επικίνδυνη για την πολιτική.
Πρόσφατα είχε χαρακτηρίσει τον Beppe Grillo, ηγέτη του ιταλικού κινήματος "5 Αστέρια", εκφραστή της "εθνικής αστικής τάξης", για να δικαιολογήσει πόσο αριστερός είσαι όταν υπερασπίζεσαι το ευρώ, ενώ ο Grillo που είναι ενάντιος στο ευρώ, είναι εκφραστής της "αστικής" τάξης. Θυμίζει λίγο εκείνους τους -από τότε ευρωλάγνους "ευρωκομμουνιστές" του ΚΚΕ εσωτερικού, που θα "άλλαζαν" την Ευρώπη- συντρόφους του, που ήθελαν τον...αντιδικτατορικό αγώνα μαζί με τον Γλύξμπουργκ... (εκτός την ομάδα-τάση του Αντώνη Μπριλλάκη).
Τώρα πως θα δικαιολογήσει ο αριστερός Πριμηκύρης τον αγώνα του Beppe Grillo εναντίον των πολέμων του ΝΑΤΟ;
Πως η Γερουσιαστής του κινήματος "5 Αστέρια" καταθέτει πρόταση "Συνταγματικού Νόμου" για το ΝΑΤΟ; (Presentazione del Disegno Di Legge Costituzionale n. 1774, d’iniziativa della senatrice Paola De Pin...)
Άραγε ο Τσίπρας που μιλάει για παραμονή στο ΝΑΤΟ είναι αριστερός, όπως κι υπέρ του ευρώ, ενώ ο Beppe Grillo της "αστικής τάξης";
Σκέφτεστε τι πολιτική θα κάνει ο κ. Πριμηκύρη, αν ικανοποιηθεί η φιλοδοξία του και γίνει Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού;

"ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ"Σχετικά με τον εκφραστής της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ:
- Πανικός κι οργασμός στο Μαξίμου για το έκτακτο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Ιταλία...
- Πριμηκύρη, πρόσεξε μην σκίσεις κανένα καλσόν... "Πρώην Πασοκοι και αμερικανοτραφείς τεχνοκράτες προσπαθούν να μεταλλάξουν τον ΣΥΡΙΖΑ"... Τώρα ο Βαρουφάκης κι η Παναρίτη, έχουν πανικοβληθεί!
- Όταν για να γίνεις Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού γλείφεις τον Τσίπρα, αν και το παίζεις "αριστερή πλατφόρμα" και... χαρακτηρίζεις τον Beppe Grillo εκφραστή της "εθνικής αστικής τάξης", δεν είσαι γελοίος αλλά μαλάκας!
- Ε... ρε γλέντια! Τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα τις πήρανε είδηση και στην Ιταλία και του μένουν πιστοί οι μνημονιακοί!
Ν.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση