GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε αλλάζει ο καιρός - Εξασθενούν οι άνεμοι

Πάσχα με ήλιο θα κάνουν όσοι αποφασίσουν να εκδράμουν τις επόμενες ημέρες, καθώς ο καιρός ο οποίος στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας...

Πότε αλλάζει ο καιρός - Εξασθενούν οι άνεμοι

Πάσχα με ήλιο θα κάνουν όσοι αποφασίσουν να εκδράμουν τις επόμενες ημέρες, καθώς ο καιρός ο οποίος στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ήταν σχεδόν χειμωνιάτικος, θα αλλάξει πρόσωπο από το Μεγάλο Σάββατο έως και τη Δευτέρα του Πάσχα. 

Σημειώνεται ότι οι άνεμοι τη Μεγάλη Πέμπτη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 8 με 9 και τοπικά 10 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα οπότε αναμένεται να αρθεί και ο ισχύον απαγορευτικό στα λιμάνια.

Αναλυτικά:

Μ. Σάββατο

Καιρός: στην Κρήτη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Κυριακή του Πάσχα

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Δευτέρα του Πάσχα

Καιρός: γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι ή καταιγίδες.

Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε περισσότερα στο weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση