GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλαφούζος: Να παραιτηθείς, Μποροβήλος: Είμαι κατηγορούμενος, όχι ένοχος

Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στον Γιώργο Μποροβήλο ο Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αλαφούζος σε επικοινωνία που είχε χθες με τον πρόεδρο ...

Αλαφούζος: Να παραιτηθείς, Μποροβήλος: Είμαι κατηγορούμενος, όχι ένοχος

Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στον Γιώργο Μποροβήλο ο Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αλαφούζος σε επικοινωνία που είχε χθες με τον πρόεδρο της Super League, τον κάλεσε να παραιτηθεί για λόγους ηθικής τάξης από τη θέση του μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες του 2011. Ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής απάντησε πως δεν έχει πρόθεση να αφήσει τη θέση του ισχυριζόμενος πως είναι κατηγορούμενος και όχι ένοχος.

Πλέον ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει την αντίδρασή του. Μέσα στη μέρα θα εκδοθεί από την ΠΑΕ ανακοίνωση κατά του προέδρου της Super League, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια. Οι "πράσινοι" εξετάζουν δύο κινήσεις, πρώτον να κάνουν πρόταση μομφής στο ΔΣ του συνεταιρισμού και δεύτερον, εφόσον δεν βρει ανταπόκριση η πρώτη κίνηση, να απέχουν από τις συνεδριάσεις του ΔΣ της λίγκας και σε αυτή να μετέχει για τυπικούς λόγους ένας δικηγόρος.

Στο μεταξύ, στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν με ανησυχία τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και παρότι είναι δεδομένη η επιθυμία να υπάρξει κάθαρση και πάταξη της διαφθοράς από την κυβέρνηση, είναι σαφές πως η μετωπική Κοντονή με FIFA/UEFA και οι συνέπειες που μπορεί να έχει (με αποκλεισμό ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη, απαγόρευση διεθνών μεταγραφών, δυνατότητα προσφυγής από ξένους παίκτες κλπ.) δεν είναι και το πιο ευχάριστο σενάριο εν όψει της επόμενης περιόδου.

Οι αντι-Λανγκ και η... Βραζιλία

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την οριστική απάντηση του Μίχαελ Λανγκ, με τον οποίο υπάρχει στην ουσία συμφωνία και τον παίκτη να έχει ζητήσει λίγο χρόνο μήπως βρει κάποια πρόταση από μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Πάντως οι "πράσινοι" έχουν στα υπόψη τους δύο πολύ καλές λύσεις για τη θέση του δεξιού άκρου της άμυνας και θα τις κρατήσουν... "ζεστές", σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 24χρονου Ελβετού που μένει ελεύθερος από την Γκρασχόπερς.

Στο μεταξύ, ο Λεωνίδας Βόκολος μεταβαίνει σήμερα στη Βραζιλία και για περίπου μία εβδομάδα θα παρακολουθήσει συγκεκριμένους στόχους και θα έχει επαφές με παίκτες. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ φέρεται να πηγαίνει στη χώρα του καφέ με ξεκάθαρες... βλέψεις για ποδοσφαιριστές κι όχι γενικά για αναζήτηση, οπότε με την επιστροφή του αναμένονται εξελίξεις.

*Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στον Λουκ Στιλ, που έχει ενοχλήσεις στη μέση. Την Κυριακή με τον Πανθρακικό αναμένεται να παίξει ο Κοτσόλης, ενώ παρότι ο Χουχούμης επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό, βασικό αριστερό μπακ θα είναι ο Νάνο. Όσο για τη θέση του αμυντικού χαφ, ο Δώνης έχει τον πρώτο λόγο να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Λαγό.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση