GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με νέα λουτρά αίματος απειλεί την Κένυα η Αλ Σαμπάμπ

Με νέες επιθέσεις απειλεί την Κένυα η ισλαμιστική οργάνωση Αλ Σαμπάμπ, που ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη επίθεση σε πανεπιστήμιο...

Με νέα λουτρά αίματος απειλεί την Κένυα η Αλ Σαμπάμπ

Με νέες επιθέσεις απειλεί την Κένυα η ισλαμιστική οργάνωση Αλ Σαμπάμπ, που ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη επίθεση σε πανεπιστήμιο της πόλης Γκαρίσα.

“Κανένα μέτρο προφύλαξης ή ασφάλειας δε θα είναι αρκετό για να διασφαλίσει την ασφάλειά σας, να αποκρούσει μία άλλη επίθεση ή να αποτρέψει άλλο ένα λουτρό αίματος να συμβεί στις πόλεις σας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ισλαμιστική οργάνωση της Σομαλίας.

Σε μήνυμά της προς τον λαό της Κένυα, η Αλ Σαμπάμπ προαναγγέλλει έναν διαρκή και βίαιο πόλεμο, απειλώντας ότι οι πόλεις της Κένυα “θα βαφτούν κόκκινες από το αίμα”.

Η επίθεση της Πέμπτης ήταν η πλέον πολύνεκρη στην Κένυα από το 1998, όταν η Αλ Κάιντα είχε βομβαρδίσει την αμερικανική πρεσβεία στην πρωτεύουσα Ναϊρόμπι, σκοτώνοντας περισσότερους από 200 ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση