GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι μπήκαν στη μαύρη λίστα του Περέιρα

Μπορεί ο Βίτορ Περέιρα να έχει αξιολογήσει το ρόστερ και να έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό για τις προσθαφαιρέσεις που πρέπει να γίν...

Ποιοι μπήκαν στη μαύρη λίστα του Περέιρα

Μπορεί ο Βίτορ Περέιρα να έχει αξιολογήσει το ρόστερ και να έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό για τις προσθαφαιρέσεις που πρέπει να γίνουν στο τέλος της σεζόν, ωστόσο είναι πολύ πιθανό όσο πλησιάζουμε προς την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να προκύψουν κάποιες αλλαγές όσον αφορά κυρίως τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των παικτών που ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει για τη νέα χρονιά, κάτι που φαίνεται και από τις επιλογές του στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, αλλά όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες αναμένεται να υπάρξουν προσθήκες στη "μαύρη λίστα" του 46χρονου τεχνικού.

Όσον αφορά ειδικά τη στελέχωση της μεσαίας γραμμής, φαίνεται ότι παρατηρείται μια αλλαγή πλεύσης στον μεταγραφικό σχεδιασμό των πρωταθλητών, ενώ γίνονται δεύτερες σκέψεις για το υπάρχον υλικό της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση