GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία του Γιώργου Κύζα

Στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται από χθες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Πανθρακικό στην Κομητηνή για...

Οργή στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία του Γιώργου Κύζα

Στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται από χθες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Πανθρακικό στην Κομητηνή για την 31η αγωνιστική.

Στο "τριφύλλι" παρουσιάζονται έξαλλοι από τη διαιτησία του Γιώργου Κύζα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς θεωρούν πως με τις αποφάσεις του ο Δραμινός ρέφερι επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.

Η φάση που στέκονται στο "πράσινο" στρατόπεδο ήταν αποβολή του Χρήστου Μπούρμπου στο 60', ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε και, σύμφωνα με τη SportDay, μονολογούσε στα αποδυτήρια.

"Ακόμα κι ο αντίπαλος δε θα έδινε ούτε φάουλ σε αυτή τη φάση, όχι κίτρινη που έδωσε ο Κύζας". Κάπως έτσι οι "πράσινοι" κλήθηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο για περισσότερη από μισή ώρα αγώνα, ενώ οι αποφάσεις του κ. Κύζα είχαν δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό στους παίκτες του Αναστασίου.

Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του, ιδιαίτερα μετά την είσοδο του Πέτριτς στο ματς, όμως οι ευκαιρίες που σπατάλησε ήταν πολλές και στο τέλος ήρθε το γκολ του Τζάνη έδωσε τη... χαριστική βολή στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός έκανε λάθος όσον αφορά το στήσιμο της ομάδας, με τη χρησιμοποίηση του Μπούι δίπλα στον Ζέκα στα χαφ και την επιλογή να τοποθετήσει σε ρόλο αριστερού εξτρέμ τον Μπεργκ.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση