GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικονομική πρωτοβουλία του ΟΗΕ κατά του υποσιτισμού στη Β. Κορέα

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών απηύθυνε έκκληση για οικονομική βοήθεια ύψους 111 εκατομμυρίων δολαρίων για να ενισχυθεί το 70% του πληθυσμ...

Οικονομική πρωτοβουλία του ΟΗΕ κατά του υποσιτισμού στη Β. Κορέα

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών απηύθυνε έκκληση για οικονομική βοήθεια ύψους 111 εκατομμυρίων δολαρίων για να ενισχυθεί το 70% του πληθυσμού στη Βόρεια Κορέα, το οποίο απειλείται με υποσιτισμό.

Σχεδόν το 70% του πληθυσμού στη Βόρεια Κορέα των 18 εκατομμυρίων ψυχών «δεν είναι σε θέση να τραφεί σωστά για ένα υγιεινό τρόπο ζωής» και το 27,9% των παιδιών κάτω των πέντε ετών υποφέρουν από χρόνιο υποσιτισμό, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Τα κεφάλαια που αναζητεί ο ΟΗΕ θα δοθούν σε πέντε οργανισμούς των Ηνωμένων Εθνών συμπεριλαμβανομένης της UNICEF (που είναι το Ταμείο για τα Παιδιά) του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) και του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος για να βοηθηθούν εκατομμύρια Βορειοκορεάτες μέσω της παροχής τροφίμων και πόσιμου νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση