GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ανήλικος που είχε στο σπίτι του εκατοντάδες κροτίδες

Στο πλαίσιο ελέγχων για εμπορία και παράνομη κατοχή κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, συνελήφθη σήμερα στη Σπάρτη ένας ανήλικος,...

Συνελήφθη ανήλικος που είχε στο σπίτι του εκατοντάδες κροτίδες

Στο πλαίσιο ελέγχων για εμπορία και παράνομη κατοχή κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, συνελήφθη σήμερα στη Σπάρτη ένας ανήλικος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά και πυροτεχνήματα.

Επιπλέον, συνελήφθη ο 44χρονος πατέρας του ανηλίκου, για παραμέληση της εποπτείας του και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Ασφάλειας σε έλεγχο που έκαναν στον ανήλικο, βρήκαν στην κατοχή του διακόσιες κροτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν. Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του ανηλίκου, στην οποία βρισκόταν και ο 44χρονος πατέρας του, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, χίλιες τετρακόσιες εβδομήντα δύο κροτίδες, σαράντα εννέα παιδικά αθύρματα κι ένα κυνηγετικό όπλο, η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει, ενώ είναι ιδιοκτησίας ενός 54χρονου, ο οποίος επίσης κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση