GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσοχατζόπουλος: Η Βίκυ κι εγώ πληρώνουμε τις αμαρτίες του συστήματος

Οργισμένος εμφανίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση της απόδρασης της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, σε συνέντευξή του στο Έθνος τ...

Τσοχατζόπουλος: Η Βίκυ κι εγώ πληρώνουμε τις αμαρτίες του συστήματος

Οργισμένος εμφανίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση της απόδρασης της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος εξομολογείται πόσο φοβήθηκε για τη ζωή της συζύγου του και τονίζει ότι πίσω από την ιστορία αυτή κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. “Είναι δυνατόν να μην είχα ανησυχήσει; Ακούς αυτές τις ανοησίες ότι ήταν σχεδιασμένη απόδραση; Από ποιους και με τι κίνητρα; Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι υπήρχε σχέδιο. Ήμουν σίγουρος ότι γρήγορα θα βρισκόταν η Βίκυ. Το θέμα ήταν πώς θα τη βρίσκαμε”, αναφέρει ο κ. Τσοχατζόπουλος μέσα από τη φυλακή.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι η γυναίκα του είναι άρρωστη. “Η κοπέλα είναι άρρωστη. Έχει μεγάλο πρόβλημα, το λένε όλοι οι γιατροί του Δημοσίου, όλοι οι καθηγητάδες. Οι μόνοι που δεν το καταλαβαίνουν είναι εκείνοι που επί πέντε φορές απορρίπτουν την αίτηση αποφυλάκισής της και αποφασίζουν με το 'έτσι θέλω' για τη συνέχιση του δράματος που επί τρία χρόνια περνάει η ίδια και το παιδί μας, μόνο και μόνο γιατί αμάρτησε και αποφάσισε να με παντρευτεί, να γίνει γυναίκα μου”, λέει ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Και συνεχίζει ακόμα πιο οργισμένος: “Όταν κρατάς μια γυναίκα στη φυλακή, για κατηγορίες που δεν βαρύνουν την ίδια, αλλά τον άντρα της, κάτι εξυπηρετεί. Και τι εξυπηρετεί το καταλαβαίνουν όλοι πια. Πολιτικές σκοπιμότητες! Η Βίκυ και εγώ πληρώνουμε τις αμαρτίες όλου του πολιτικού συστήματος. Όμως αργά ή γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια και είναι για το μόνο που είμαι σίγουρος”.

Όσον αφορά το νόμο που αναμένεται να κατατεθεί και ο οποίος είναι πιο ευνοϊκός για τους συγγενείς, σημειώνει: “Ας γίνει γρήγορα νόμος. Μην είναι πολύ αργά. Όσο για μένα, έχω μπροστά μου τη μάχη της δίκης που είναι σε εξέλιξη και όπως ξέρετε έχουν κληθεί και τα υπόλοιπα μέλη του ΚΥΣΕΑ. Εκεί θα ακουστούν αλήθειες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση