GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φελίπε Τεσέιρα στο στόχαστρο της Ξάνθης

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν φαίνεται πως καταστρώνει η Skoda Ξάνθη, καθώς στη Ρουμανία αναφέρουν πως οι Ακρίτε...

Ο Φελίπε Τεσέιρα στο στόχαστρο της Ξάνθης

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν φαίνεται πως καταστρώνει η Skoda Ξάνθη, καθώς στη Ρουμανία αναφέρουν πως οι Ακρίτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φελίπε Τεσέιρα.

Πρόκειται για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Πετρολούλ Πλοϊέστι από το 2013.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "adevarul.ro" υποστηρίζει ο ακριτικός σύλλογος έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον 34χρονο άσο, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ του σάιτ αναφέρει πως σημαντικό ρόλο σε αυτή την κίνηση έπαιξε η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ξάνθη, αφού φέρεται εκείνος να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Μάλιστα, υπάρχουν και δηλώσεις του μάνατζερ του Τεσέιρα, Μαρσέλο Τσιπριάνο, ο οποίος τόνισε: "Ο Φιλίπε (Τεσέιρα) έχει δύο καλές προτάσεις από Τουρκία, μία από το ΑΠΟΕΛ, μία από την Ελλάδα και μία από το Αζερμπαϊτζάν".

Στο παρελθόν ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί, επίσης, στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, ενώ έχει παίξει σε Παρί Σεν Ζερμέν, Γουέστ Μπρομ και Μέταλουργκ Ντόνετσκ.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση