GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Της είπε όχι και του έβαλε φωτιά στο πρατήριο! - ΒΙΝΤΕΟ

Κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει τη στιγμή κατά την οποία μία γυναίκα συνομιλεί σε έναν άντρα που βάζει βενζίνη στο αυτοκίνητό του στ...

Της είπε όχι και του έβαλε φωτιά στο πρατήριο! - ΒΙΝΤΕΟ
Κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει τη στιγμή κατά την οποία μία γυναίκα συνομιλεί σε έναν άντρα που βάζει βενζίνη στο αυτοκίνητό του στην Ιερουσαλήμ και στη συνέχεια η ίδια βάζει φωτιά στην αντλία.
Σύμφωνα με το Reuters, η ισραηλινή αστυνομία συνέλαβε την ύποπτη που έβαλε φωτιά στην αντλία βενζίνης, περιστατικό που σημειώθηκε χθες, Τρίτη, σε ένα βενζινάδικο της Ιερουσαλήμ.
Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος του πρατηρίου καυσίμων, και το οποίο έχει στην κατοχή της η ισραηλινή αστυνομία, η 30χρονη γυναίκα φαίνεται να προσεγγίζει έναν άντρα που βάζει βενζίνη και στη συνέχεια απομακρύνεται.
Στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο, η ίδια επιστρέφει, βγάζοντας έναν αναπτήρα από την τσέπη της και βάζει φωτιά στην αντλία.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα,  ο αδερφός του άντρα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο έπιασε αμέσως φωτιά.
Από το περιστατικό, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, η γυναίκα ζήτησε ένα τσιγάρο από τον άντρα που έβαζε βενζίνη και όταν αυτός της αρνήθηκε, αυτή έβγαλε τον αναπτήρα και έβαλε φωτιά. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αντέδρασε πολύ γρήγορα βγάζοντας την αντλία από το όχημα και απομακρύνθηκε ταχύτατα από το σημείο.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση