GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του Παναθηναϊκού

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανθρακικό στο γήπεδο της Κομοτηνής, έδωσε στον Ολυμπιακό τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας και μάλιστα ...

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του Παναθηναϊκού

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανθρακικό στο γήπεδο της Κομοτηνής, έδωσε στον Ολυμπιακό τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας και μάλιστα πριν καν ο δεύτερος μπει στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Με γκολ του Τζάνη στο 91΄, ο Πανθρακικός νίκησε 2-1 τους πράσινους, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι, που πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της παραμονής, είχαν προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ιγκορ, ο Σίλντενφελντ ισοφάρισε στο 55΄, αλλά οι παίκτες του τριφυλλιού έμειναν με δέκα παίκτες από το 59΄, λόγω αποβολής του Μπούρμπου, και τελικά γνώρισαν την ήττα που τους έριξε στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Έτσι, μαθηματικά πλέον, ο Ολυμπιακός είναι για 42η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ελλάδας. Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανθρακικό έφτανε για να κατακτήσουν οι ερυθρόλευκοι τον πέμπτο διαδοχικό τίτλο τους, αφού η διαφορά τους με το τριφύλλι έμεινε στους έντεκα βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση