GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισραηλινός υπουργός: Μας δικαιώνει η νέα τραγωδία στη Μεσόγειο

Ως επιβεβαίωση της ορθότητας της πολιτικής του Ισραήλ να αποτρέπει την πρόσβαση Αφρικανών μεταναστών στο έδαφός του παρουσίασε τη νέα τ...

Ισραηλινός υπουργός: Μας δικαιώνει η νέα τραγωδία στη Μεσόγειο

Ως επιβεβαίωση της ορθότητας της πολιτικής του Ισραήλ να αποτρέπει την πρόσβαση Αφρικανών μεταναστών στο έδαφός του παρουσίασε τη νέα τραγωδία με θύματα εκατοντάδες μετανάστες στη Μεσόγειο ο Γίσραελ Κατζ, υπουργός Μεταφορών στην απερχόμενη ισραηλινή κυβέρνηση.

“Κοιτάξτε πόσο ορθή ήταν η πολιτική της κυβέρνησης να χτίσει έναν φράχτη κατά μήκος των συνόρων με την Αίγυπτο για να εμποδίσει τη διάβαση οικονομικών μεταναστών από την Αφρική προς το Ισραήλ”, ανέφερε ο Κατζ σε ανάρτησή του στο Facebook.

Το Ισραήλ έχτισε τον φράχτη αυτό το 2012, περιορίζοντας σημαντικά τις εισροές μεταναστών από την Αφρική, ενώ από το 2013 έχουν φυλακιστεί εκατοντάδες Αφρικανοί μετανάστες, οι περισσότεροι προερχόμενοι από την Ερυθραία και το Σουδάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση