GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης στη Βουλή, απευθυ...

Βούτσης: Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης στη Βουλή, απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχουν θύματα και θύτες από εδώ και από εκεί που αιωνίως και διαχρονικά, από τον εμφύλιο μέχρι τώρα, θα χωρίζουν αυτές τις παρατάξεις».

«Φύγετε από αυτή τη νοοτροπία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως μας ζητάτε να εξαιρέσουμε από μέτρα επιείκειας και κατηγορούμενους και καταδικασθέντες για τρομοκρατικές πράξεις», σημείωσε ο υπουργός.

«Υπήρξαν το πρωί άκρως διχαστικές, συμψηφιστικές λογικές, ένα κρεσέντο κινδυνολογίας. Εμείς δεν έχουμε καμία ανοχή. Εμείς ως σύνολο, αυτή η παράταξη, αυτή η αριστερά και ως άτομα ο καθένας έχουμε δώσει εξετάσεις μία μία τις ημέρες της μεταπολίτευσης στο δημόσιο χώρο. Αυτές οι εξετάσεις που έχουμε δώσει μας επιτρέπουν με παρρησία να λέμε πως έχουμε μία ευαισθησία η οποία δεν είναι α λα καρτ», τόνισε ο υπουργός.

 

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση