GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ασφαλιστικής εταιρείας

Υπόθεση απάτης σχετική με τις ασφάλειες αυτοκινήτων, εξιχνίασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος τρι...

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ασφαλιστικής εταιρείας

Υπόθεση απάτης σχετική με τις ασφάλειες αυτοκινήτων, εξιχνίασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος τριών ανδρών, ηλικίας 68, 58 και 43 ετών και μια 50χρονης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 68χρονος είχε δηλώσει ψευδώς το Δεκέμβριο του 2012 στο τμήμα Ασφάλειας Ιλίου Αττικής, πως άγνωστοι του έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Έτσι, στην συνέχεια, εισέπραξε από την ασφαλιστική εταιρεία αποζημίωση, ύψους 12.000 ευρώ.

Έπειτα, από λίγο καιρό ο 68χρονος παρέδωσε το αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλώσει ψευδώς κλοπή, στον 43χρονο ανιψιό του.

Ο τελευταίος το είχε θέσει σε κυκλοφορία με διαφορετικά στοιχεία κυκλοφορίας, αριθμό πλαισίου και αριθμό κινητήρα, τα οποία αντιστοιχούσαν σε αυτοκίνητο ίδιας μάρκας, ιδιοκτησίας του 58χρονου και της 50χρονης.

Από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι ο 58χρονος και η 50χρονη, αφού αγόρασαν το αυτοκίνητό τους από εταιρεία πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στην συνέχεια αφαίρεσαν το μεταλλικό τμήμα του αριθμού πλαισίου και τις πινακίδες κυκλοφορίας και τα παρέδωσαν στον 43χρονο, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου που είχε παραλάβει από τον 68χρονο θείο του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση