GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάρδας: Έτσι θα γίνει η μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων

Τους όρους με τους οποίους θα γίνει η μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλ...

Μάρδας: Έτσι θα γίνει η μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων

Τους όρους με τους οποίους θα γίνει η μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδας, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, "παρουσίασε" στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, η διάθεση αυτών των χρημάτων σε ειδικό λογαριασμό προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε έκτακτη ανάγκη, θα γίνει με τους εξής όρους:

Οι δήμοι θα αποστείλλουν ενημέρωση για τις ανάγκες τους, για το επόμενο 15νθήμερο. Τα υπόλοιπα κεφάλαια, που δεν είναι απαραίτητα για την άμεση ανάγκη των ταμειακών τους αναγκών, θα τοκισθούν με επιτόκιο 2,5%.

Οποιος δήμος ζητήσει επιστροφή ποσού, που δεν θα υπερβαίνει το 10% του συνολικού του ποσού που έχει κατατεθεί, θα του επιστρέφεται αμέσως. Για ποσά μεγαλύτερα από 20%, η επιστροφή θα γίνεται εντός προθεσμίας ολίγων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση