GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της - ΦΩΤΟ

Μία ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε σήμερα νεκρή στο διαμέρισμα της στο οποίο έμενε μόνη της στη Λαμία. Πρόκειται για μια ηλικιωμένη η οποία ...

Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της - ΦΩΤΟ

Μία ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε σήμερα νεκρή στο διαμέρισμα της στο οποίο έμενε μόνη της στη Λαμία.

Πρόκειται για μια ηλικιωμένη η οποία διέμενε μόνη της σε στη Λαμία...

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η 87χρονη γυναίκα, η οποία μάλιστα αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας, είχε να δώσει σημεία ζωής αρκετές ημέρες, ενώ από το διαμέρισμα άρχισε να βγαίνει και μια δυσοσμία.

Το πρωί οι γείτονες αποφάσισαν να ενημερώσουν την αστυνομία.

Στο διαμέρισμα που βρίσκεται διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου και Αλκιβιάδου, δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης και έτσι ειδοποιήθηκε κλειδαράς για να το ανοίξει.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή.

Η αστυνομία που ερεύνησε προσεκτικά το χώρο αρχικά απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια.

Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Λαμίας, ενώ θα γίνει και νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθεί από ποια αιτία άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση