GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ντουζίνα μετάλλια στο Πιεντιλούκο

Με δώδεκα μετάλλια στις αποσκευές επέστρεψε απ' την πρώτη διεθνή ρεγκάτα της χρονιάς που έγινε στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας η ελληνι...

Μια ντουζίνα μετάλλια στο Πιεντιλούκο Με δώδεκα μετάλλια στις αποσκευές επέστρεψε απ' την πρώτη διεθνή ρεγκάτα της χρονιάς που έγινε στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας η ελληνική ομάδα κωπηλασίας.

Πέντε μετάλλια την πρώτη μέρα και επτά τη δεύτερη συγκέντρωσαν οι Έλληνες αθλητές, ενώ οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τα πληρώματα που θα διεκδικήσουν πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Τα τρία ασημένια μετάλλια του Μ. Σαββάτου κατέληξαν στην Σοφία Ασουμανάκη στο σκίφ γυναικών, τις Πέργουλη-Ζέρβα στο διπλό νεανίδων και τον Σπύρο Γιάνναρο στο σκιφ ελ βαρών ανδρών.

Την τρίτη θέση κατέλαβαν η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Τζιάλλα-Αγγελόπουλο και η αντίστοιχη βάρκα των εφήβων με τους Βαρδάκα-Καλανδαρίδη.

Στους αγώνες που έγιναν την Κυριακή του Πάσχα τα χρυσά κατέκτησαν οι Γιώργος Τζιάλλας και Διονύσης Αγγελόπουλος στην δίκωπο άνευ, καθώς και τα δυο πληρώματα εφήβων νεανίδων και συγκεκριμένα οι Πέργουλη-Ζέρβα στο διπλό σκιφ και οι Βαρδάκας -Καλανδαρίδης στην δίκωπο άνευ.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Σοφία Ασουμανάκη-Κατερίνα Νικολαϊδου στο διπλό σκιφ των γυναικών , οι Τσίλης-Χρήστου στην δίκωπο , οι Εμμανουηλίδου-Τσιάβου στο διπλό ελαφρύ και ο Γιάνναρος-Μαγδανής στο αντίστοιχο των ανδρών.

Πλέον όλοι στρέφονται στο 81ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας FORD που θα διεξαχθεί το ερχόμενο τριήμερο 17-19 Απριλίου στο ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Τα αποτελέσματα Σαββάτου:

Ασημένια
Ασουμανάκη Σ (σκιφ Γ) 7:57:72
Πέργουλη Μ-Ζέρβα Κ (διπλό σκιφ Νεανίδων) 7:16:50
Γιανναρος Σ. (Σκιφ ελ βαρών Α) 6:59:31

Χάλκινα
Τζιάλλας Γ-Αγγελόπουλος Δ. (δίκωπος άνευ Α) 6:49:28
Βαρδάκας Κ-Καλανδαρίδης Ι (δίκωπος άνευ Εφήβων) 6:50:13

4η θέση
Τσίλης Γ-Χρήστου Γ (δίκωπος άνευ Α) 6:53:64
5η θέση
Νικολαϊδου Κ. (σκιφ Γ) 8:11:83
6η θέση
Πέτρου Γ-Ντούσκος Σ (διπλό σκιφ ελ βαρών Α)6:56:77
Τσιάβου Α. (σκιφ ελ βαρών Γ) 7:55:81

Τα αποτελέσματα Κυριακής:

Χρυσά:
Τζιάλλας Γ-Αγγελόπουλος Δ. (Δίκωπος άνευ Α) 6:43:12
Πέργουλη Μ-Ζέρβα Κ (Διπλό σκιφ Νεαν.) 7:18:25
Βαρδάκας Κ-Καλανδαρίδης Γ (Δίκωπος άνευ Εφήβων ) 6:52:61

Χάλκινα:
Τσίλης Γ-Χρήστου Γ (Δίκωπος άνευ Α) 6:47:15
Ασουμανάκη Σ-Νικολαϊδου Κ (Διπλό σκιφ Γ) 7:13:90
Εμμανουηλίδου Θ-Τσιάβου Α (Διπλό σκιφ ελ βαρών Γ) 7:19:08
Γιάνναρος Σ.-Μαγδανής Π. (Διπλό σκιφ ελ βαρών Α) 6:33:09

4η θέση
Γιάννου Παρασκευή (Σκιφ ελ βαρών Γ) 7:58:66
5ης θέση
Ντούσκος Σ-Κόνσολας Γ (Διπλό σκιφ ελ βαρών Α) 6:39:07

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση