GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθάκης: Πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα με τους εταίρους

Οι συζητήσεις με τους εταίρους έχουν προχωρήσει σημαντικά και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα, αναφέρει στην Real news ...

Σταθάκης: Πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα με τους εταίρους

Οι συζητήσεις με τους εταίρους έχουν προχωρήσει σημαντικά και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα, αναφέρει στην Real news ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γ. Σταθάκης.

Ο κ. Σταθάκης υπογραμμίζει πως η παράταση της αβεβαιότητας δεν ωφελεί καμία πλευρά ενώ διαβεβαιώνει ότι δεν τίθεται ζήτημα μη αποπληρωμής υποχρεώσεων του ελληνικού δημοσίου.

Ο κ. Σταθάκης ανέφερε πως στην κυβέρνηση μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και αφετηρίες αλλά τονίζει πως υπάρχει σύμπνοια αναφορικά με τον στρατηγικό της προσανατολισμού .

Υπογράμμισε επίσης πως σημεία συμπόρευσης υπάρχουν και με τις περισσότερες πολιτικές δυνάμεις ανεξάρτητα αν αυτές συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα επισήμανε ωστόσο ότι η κυβερνητική συμμαχία είναι απόλυτα σταθερή και δεν αναζητά οποιαδήποτε διεύρυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση