GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρωμα καφέ στους συρμούς του μετρο!

Μια πρωτότυπη ιδέα κυκλοφορεί ήδη ελεύθερη στο Μετρό βάζοντας σκοπό να γεμίσει τη μέρα μας με καφέ. Για πρώτη φορά στη χώρα μας, το ...

Άρωμα καφέ στους συρμούς του μετρο! Μια πρωτότυπη ιδέα κυκλοφορεί ήδη ελεύθερη στο Μετρό βάζοντας σκοπό να γεμίσει τη μέρα μας με καφέ.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, το εσωτερικό ενός συρμού του Μετρό της Αθήνας έχει μεταμορφωθεί δημιουργικά βάζοντας «φίλτρο στην καθημερινότητα», με το βαγόνι να ξεχειλίζει πια από άρωμα καφέ!

Με το που φτάνει λοιπόν ο συρμός στην αποβάθρα, ο σταθμός γεμίζει από άκρη σε άκρη με άρωμα καφέ, λες και πρόκειται για κινητή καφετιέρα. Η δυνατή μυρωδιά του JACOBS καλύπτει τα πάντα και μετατρέπει τις ώρες μετακίνησης σε μια απολαυστική και εξαιρετικά πρωτότυπη εμπειρία.

Και βέβαια η αναπάντεχη έκπληξη του Μετρό ξυπνά τις αισθήσεις και οδηγεί σχεδόν μηχανικά στην αναζήτηση μιας κούπας καφέ JACOBS.

Η συγκεκριμένη ιδέα υλοποιήθηκε από την InterBus και την Ε2 Aroma, σε συνεργασία με την AEGIS MEDIA, για λογαριασμό του Jacobs Cafe.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση