GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γολγοθάς και μετά την Ανάσταση για την κυβέρνηση

Με το βλέμμα στραμμένο στο Eurogroup της 24ης Απριλίου το βλέμμα συνεχίζεται ο κυβερνητικός γολγοθάς. Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικ...

Γολγοθάς και μετά την Ανάσταση για την κυβέρνηση

Με το βλέμμα στραμμένο στο Eurogroup της 24ης Απριλίου το βλέμμα συνεχίζεται ο κυβερνητικός γολγοθάς.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης σχολιάζοντας την πορεία των διαπραγματεύσεων "Είμαστε έτοιμοι να αναλάβτουμε το κόστος του πολιτικού συμβιβασμού"

Στο Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζουν ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα προκειμένου να επιτευχθεί μια λύση στο συμβούλιο των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης για το χρηματοδοτικό ζήτημα και εργάζονται πυρετωδώς γι' αυτό.

Τρία είναι τα μέχρι στιγμής σενάρια που αφορούν στην εξέλιξη της διαπραγμάτευσης εκ των οποίων μόνο ένα δεν είναι "κακό", αποκάλυψε κυβερνητικός αξιωματούχος στο Mega.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο βρέθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη στο Παρίσι (αλλά δεν είναι ο Γιάννης Βαρουφάκης, που επίσης βρισκόταν σήμερα στο Παρίσι) και συγκεκριμένα υποστήριξε ότι:

- Το πρώτο σενάριο είναι ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ και η Κομισιόν αναζητούν έναν έντιμο συμβιβασμό
- Το δεύτερο “κακό” σενάριο είναι ότι θέλουν να μας “τελειώσουν” τώρα
- Το τρίτο σενάριο είναι ότι θέλουν να μας “τελειώσουν” τον Ιούνιο.

Ο αξιωματούχος δεν διευκρίνισε αν αυτό το “τελείωμα” σημαίνει ότι ενδεχομένως να υπάρχει πρόθεση εξαναγκασμού της Ελλάδας σε έξοδο από το ευρώ ή απλώς να θέλουν οι δανειστές να περάσουν τα μέτρα για τα οποία πιέζουν. Τόνισε πάντως πως οι δανειστές δεν έχουν ενιαία γραμμή και υπάρχουν διαφορές στην προσέγγιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση