GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Κανένας δε μπορεί να εκβιάσει τη Δημοκρατία

Στήριξη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούση παρείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την μεταξύ τους συνάντηση.  "H κ...

Τσίπρας: Κανένας δε μπορεί να εκβιάσει τη Δημοκρατία

Στήριξη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούση παρείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την μεταξύ τους συνάντηση. 

"H κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να συνδράμει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε ο κ.Τσίπρας και διαβεβαίωσε ότι η ηγεσία εργάζεται για να δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των αστυνομικών και για την εξεύρεση πόρων ώστε να αντιμετωπιστούν οι αδικίες και στο μισθολογικό επίπεδο σταδιακά.

Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τον ρόλο της η Αστυνομία αντανακλά το επίπεδο της Δημοκρατίας μίας χώρας είπε ακόμη ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

"Tο ζητούμενο είναι μία Αστυνομία που θα είναι αξιόμαχη, θα λειτουργεί αποτελεσματικά και θα τηρεί κατά γράμμα το Σύνταγμα και τους νόμους". Θέλουμε πρόσθεσε μία Αστυνομία που παράλληλα με την αποτελεσματικότητα θα είναι φιλική προς τους πολίτες και με σεβασμό στα ατομικά δικαιώματα.

Απευθυνόμενος προς τους αξιωματικούς της Αστυνομίας είπε ότι "το γόητρο της Αστυνομίας και ο μεγάλος σεβασμός της κοινωνίας δεν κερδίζονται με υπερβάλλοντα ζήλο και κατάχρηση εξουσίας αλλά με εκπαίδευση και σεβασμό στου νόμους και συνείδηση ότι πάνω από όλα ασκείται ένα λειτούργημα".

O Αστυνομικός ασκεί ένα επικίνδυνο λειτούργημα και η ανταπόκριση στο καθήκον είναι σκληρή είπε ακόμη ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι το στοίχημα είναι η διασφάλιση της τάξης παράλληλα με τον σεβασμό του Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση