GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αντιδράσεις των κομμάτων για την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου

Οργισμένες οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Δημόσιου Χρέους, που έκανε σήμερα την...

Οι αντιδράσεις των κομμάτων για την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου

Οργισμένες οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Δημόσιου Χρέους, που έκανε σήμερα την πρώτη συνεδρίαση της.

Τη διαμαρτυρία του κατά της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, εκφράζει σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι, εγκαλώντας την πως δεν προσκάλεσε το κόμμα και τον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη, στην εκδήλωση για τη συγκρότηση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέχγου του Δημοσίου Χρέους.

"H κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου εξακολουθεί να θεωρεί τη Βουλή τσιφλίκι της. Το νέο της "κατόρθωμα" είναι ότι σε εκδήλωση που οργάνωσε για τα αίτια δημιουργίας του χρέους, δεν κάλεσε Το Ποτάμι και τον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά όπως πληροφορούμαστε και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης" αναφέρει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

Για θεσμικό ατόπημα κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ σχετικά με τη συγκρότηση της επιτροπής για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους. Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης κάνει λόγο για "διχαστικές επιλογές ενός μονοκομματικού κράτους" επισημαίνοντας πως "αφού απέσυραν οριστικά από την "περήφανη" διαπραγμάτευσή τους το αίτημα για κούρεμα του χρέους, τώρα συγκροτούν μια μη κοινοβουλευτική επιτροπή για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους με μέλη της αποκλειστικής επιλογής της κ. Κωνσταντοπούλου και ερήμην των κομμάτων".

"Θεσμικά κακόγουστη παράσταση" χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τη σημερινή εκδήλωση για τη συγκρότηση της Επιτροπής για τον Λογιστικό Έλεγχο του Δημοσίου Χρέους, σε ανακοίνωσή του.

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για "δήθεν επιτροπή" και χαρακτηρίζει την εκδήλωση "κοινή κομματική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ στην οποία παρίσταται και ομιλεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρ.Παυλόπουλος, ενόψει - υποτίθεται- της συγκρότησης μιας επιτροπής της Βουλής στην οποία δεν μετέχουν τα κόμματα και οι βουλευτές, αλλά πρόσωπα της αποκλειστικής επιλογής της κ. Κωνσταντοπούλου (...)".  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση