GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σενάρια» για Εμπιά!

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται ανάμεσα στους μνηστήρες για τον μέχρι πρότινος άσο της Σεβίλλης, Στε...

«Σενάρια» για Εμπιά! Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται ανάμεσα στους μνηστήρες για τον μέχρι πρότινος άσο της Σεβίλλης, Στεφάν Εμπιά.

Ο Καμερουνέζος χαφ (που είχε κοστίσει 9 εκατ. ευρώ στην ΚΠΡ πριν τον δώσει δανεικό στους Ανδαλουσιανούς) είναι ελεύθερος πλέον να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ανάμεσα λοιπόν στους υποψήφιους οι Ισπανοί συγκαταλέγουν και τον Ολυμπιακό.

Η περίπτωσή του, ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι. Όχι μονάχα γιατί ενδιαφέρον φέρεται να 'χουν δείξει και ομάδες της Premier League, αλλά γιατί ο Εμπιά παρουσιάζεται να βρίσκεται σε συζητήσεις και με σύλλογο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου πάντα τα... πετροδολάρια είναι δύσκολος ανταγωνιστής.

Κατά τ' άλλα, από τους Πειραιώτες διαψεύδονται κατηγορηματικά τα γαλλικά σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Γιοάν Γκουρκίφ, ενώ σε αυτά που αναπτύσσονται σε εγχώριο επίπεδο τελευταίο όνομα που προστέθηκε είναι κι αυτό του Τζορτζ, ο οποίος αγωνίστηκε (με αρκετά καλές επιδόσεις) φέτος στον ΟΦΗ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση