GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαγκάρντ: Η συνεργασία είναι προς το συμφέρον όλων

«Η αποτελεσματική συνεργασία είναι προς το συμφέρον όλων» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Κριστίν Λαγκάρντ, μετά την συνάντηση που είχε με τον...

Λαγκάρντ: Η συνεργασία είναι προς το συμφέρον όλων

«Η αποτελεσματική συνεργασία είναι προς το συμφέρον όλων» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Κριστίν Λαγκάρντ, μετά την συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αναλυτικά η δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ:

Η Κριστίν Λαγκάρντ υπογραμμίζει ότι «η αποτελεσματική συνεργασία είναι προς το συμφέρον όλων», τονίζοντας ότι «ο υπουργός Βαρουφάκης και εγώ ανταλλάξαμε απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις και συμφωνήσαμε ότι η αποτελεσματική συνεργασία είναι προς το συμφέρον όλων. Σημειώσαμε ότι η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας και καλωσόρισα τη διαβεβαίωση του υπουργού ότι η πληρωμή προς το Ταμείο θα γίνει προσεχώς στις 9 Απριλίου».

 

Δείτε την φωτογραφια

 

«Εξέφρασα την εκτίμησή μου για τη δέσμευση του υπουργού για τη βελτίωση της δυνατότητας των τεχνικών κλιμακίων να συνεργαστούν με τις Αρχές για τη διεξαγωγή της δέουσας επιμέλειας (due diligence) στην Αθήνα και για την ενίσχυση των συζητήσεων σχετικά με την πολιτική με τις ομάδες στις Βρυξέλλες, και οι δυο ομάδες θα συνεχίσουν και πάλι τις εργασίες τους την Δευτέρα. Επανέλαβα ότι το Ταμείο παραμένει δεσμευμένο για να συνεργαστεί με τις Αρχές για να βοηθήσει την Ελλάδα να επιστρέψει σε μια βιώσιμη πορεία ανάπτυξης και απασχόλησης»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση